DOE DINGEN

HOME
 
PRETPARKEN
Arsenaal
Attractiepark Slagharen
Avonturenpark Hellendoorn
Bobbejaanland
Drievliet
Duinrell
Efteling
Familiepark Nienoord
Hemelrijk - Billybird pretparken
Klein Zwitserland
Madurodam
Movie Park Germany
Neeltje Jans
Phantasialand
Pretpark de Valkenier
Speelstad Oranje
Tivoli
Toverland
Walibi Holland
Wunderland Kalkar
 
DIERENTUINEN
Antwerpen - Zoo
Dierenpark Amersfoort
Dierenpark Emmen
Diergaarde Blijdorp
Dolfinarium Harderwijk
Safaripark Beekse Bergen
Apenheul
Artis
 
MUSEA
Anne Frank
Archeon
Bataviawerf
Eise Eisinga Planetarium
Hunebed Centrum
Koeien-museum
Kröller-Müllermuseum
Limburgs - museum
Madam Tussauds
Nederlands Stripmuseum
Openluchtmuseum - Ootmarsum
Spoorwegmuseum
Stedelijk museum
Zeeuws museum
 
SLAPEN
't Torentje
Center Parcs - Cottages
Disneyland Hotel
Efteling Hotel
Ponypark City
Rotterdam - Cruise Hotel
 
DOE DINGEN
Amsterdam - Gay Parade
Amsterdam - Haven fietsen
Amsterdam Boats - Varen
Batavia Stad
Berendonck - Recreatiegebied
Boomkroonpad
Brussels - Film Festival
Center Parcs - Zwemmen
Cuijk - De zeven dwergen
Cuijk - Fietsen
De Buiten Bazaar
De Klimbanaan
Deventer - Paardentram
Drielandenpunt
Giethoorn
Hart Beach - Surfles
Indoorskydive
Lelystad - Vliegles
Maasbree - Ezelwandeling
Malden - Maïsdoolhof
Mookerhei - Fietsen
Olround - Bowlen
Sanadome
Scheveningen - Badplaats
Stad Safari
Wijchen - Huifkartocht
 
EVENEMENTEN
50plus Beurs
Amsterdam - Sensation
HISWA
Lowlands
Nijmeegse - Vierdaagse
Sneekweek
Vrije Markt Cuijk
Zandsculpturen
Zomercarnaval
 
WINTERSPORT
Skigebied Filzmoos
Skigebied Flachau
Skigebied Gerlitzen
Skigebied Tauplitz
Skigebied Winterberg
Skigebied Zauchensee
 
LINKS
 
 
Introductie
Zin om lekker actief bezig te zijn? Dat kan zeker. Maar wat is echt leuk? Elke doe-activiteit vindt zichzelf uniek, onovertroffen en meer van dit soort termen vliegen je al snel om de oren. Op IsDitLeuk.nl worden allerlei Doe Dingen beschreven zoals ze zijn: wat is echt leuk, wat kun je beter overslaan of is ergens anders veel mooier of beter? Hier lees je het. En natuurlijk de nodige tips en praktische informatie.
 
 
Overzicht van laatst toegevoegde uitjes (of klik in de lijst aan de linkerzijde):
 
Giethoorn
Giethoorn, het Venetië van het Noorden. Nu is dit wellicht een term die iets te krachtig is, maar dat Giethoorn een plek is als geen ander in Nederland is toch zeker een feit. Niet alleen voor buitenlandse toeristen, maar voor iedereen die in de buurt is en gewoon een dagje uit wil dat nog lang herinnerd zal worden is dit een aanrader.
 
Cuijk - Fietsen
Deze fietsroute gaat vanuit Nijmegen via een veerpont naar Cuijk. Fietsen door een watergebied, door mooie natuur met vennen, en langs de rivier de Maas. Een flink stuk fietsen. Zo'n 35 km langs de wateren en landschappen.
 
Cuijk - De zeven dwergen
In een sprookjesachtige ambiance kun je kiezen uit meer dan honderd soorten ambachtelijk gebakken pannenkoeken. Kinderen kunnen zich vermaken in het speelkasteel of dollen in het speelhuis met ballenbak. Verder is er een midgetgolfbaan, een luchtkussen, een uitkijktoren, een trampoline en een glijbaan. Het ligt aan de Maas vlakbij Cuijk.
 
De Buiten Bazaar
De Bazaar in Beverwijk heeft meerdere markthallen. In dit geval gaat het om de Buitenbazaar. Deze is te vinden op de Ringvaartweg en de Randweg te Beverwijk.
 
Brussels - Film Festival
Een internationaal festival dat jaarlijks gehouden wordt in Brussel. Op dit Belgische filmfestival komen de zogenaamde fantastische films aan bod. De beste Europese films worden beloond met een prijs. Voor bezoekers is het mogelijk om deze films tijdens het festival tegen een gereduceerde prijs te bekijken.
 
Center Parcs - Zwemmen
Beleef het zwem & relax in de Aqua Mundo en ben verzekerd van spectaculair waterplezier. Dit kan onder andere op de glijbaan, in het golfslagbad, het koraalbad of in de razendsnelle wildwaterbaan. Het relaxen kan natuurlijk ook. Aan de kant is hiervoor voldende ruimte.
 
Boomkroonpad
Op grote hoogte loop je tussen de toppen van de bomen door. Over houten vlonders en bruggen volg je een route. In het Drentse Borger vind je dit zogenaamde Boomkroonpad. Het is een aparte belevenis, die niet alleen avontuurlijk is, maar waarbij je ook nog eens actief bezig bent.
 
Berendonck - Recreatiegebied
Een dagje naar recreatiegebied Berendonck in Wijchen Gelderland. Naast een strand zijn er ook veel andere activiteiten in de buurt te vinden. Denk hierbij aan zaken zoals speelvoorzieningen voor de kinderen, BBQ-plekken, visoevers en duikcursussen.
 
Batavia Stad
Een ruim aanbod van nationale en internationale merken op het gebied van kleding, schoenen, kindermode, sport & outdoorwear. Deze outlet village is gelegen op de plek waar vroeger het schip Batavia lag. Dit alles is te vinden in Lelystad, de hoofdstad van Flevoland.
 
Amsterdam Boats - Varen
Met een eigen bootje door Amsterdam varen is goed mogelijk. Het is een snelle en makkelijke manier om al het moois rond de grachten van Amsterdam te zien. Dit kun je natuurlijk alleen doen, maar ook met een stel vrienden. Bij Amsterdam Boats liggen ze voor je klaar. Alle schepen zijn elektrisch aangedreven en na een kleine instructie vaar je er zo mee weg.
 
 


Design & © 2008-2019 iiD