EVENEMENTEN

HOME
 
PRETPARKEN
Arsenaal
Attractiepark Slagharen
Avonturenpark Hellendoorn
Bobbejaanland
Drievliet
Duinrell
Efteling
Familiepark Nienoord
Hemelrijk - Billybird pretparken
Klein Zwitserland
Madurodam
Movie Park Germany
Neeltje Jans
Phantasialand
Pretpark de Valkenier
Speelstad Oranje
Tivoli
Toverland
Walibi Holland
Wunderland Kalkar
 
DIERENTUINEN
Antwerpen - Zoo
Dierenpark Amersfoort
Dierenpark Emmen
Diergaarde Blijdorp
Dolfinarium Harderwijk
Safaripark Beekse Bergen
Apenheul
Artis
 
MUSEA
Anne Frank
Archeon
Bataviawerf
Eise Eisinga Planetarium
Hunebed Centrum
Koeien-museum
Kröller-Müllermuseum
Limburgs - museum
Madam Tussauds
Nederlands Stripmuseum
Openluchtmuseum - Ootmarsum
Spoorwegmuseum
Stedelijk museum
Zeeuws museum
 
SLAPEN
't Torentje
Center Parcs - Cottages
Disneyland Hotel
Efteling Hotel
Ponypark City
Rotterdam - Cruise Hotel
 
DOE DINGEN
Amsterdam - Gay Parade
Amsterdam - Haven fietsen
Amsterdam Boats - Varen
Batavia Stad
Berendonck - Recreatiegebied
Boomkroonpad
Brussels - Film Festival
Center Parcs - Zwemmen
Cuijk - De zeven dwergen
Cuijk - Fietsen
De Buiten Bazaar
De Klimbanaan
Deventer - Paardentram
Drielandenpunt
Giethoorn
Hart Beach - Surfles
Indoorskydive
Lelystad - Vliegles
Maasbree - Ezelwandeling
Malden - Maïsdoolhof
Mookerhei - Fietsen
Olround - Bowlen
Sanadome
Scheveningen - Badplaats
Stad Safari
Wijchen - Huifkartocht
 
EVENEMENTEN
50plus Beurs
Amsterdam - Sensation
HISWA
Lowlands
Nijmeegse - Vierdaagse
Sneekweek
Vrije Markt Cuijk
Zandsculpturen
Zomercarnaval
 
WINTERSPORT
Skigebied Filzmoos
Skigebied Flachau
Skigebied Gerlitzen
Skigebied Tauplitz
Skigebied Winterberg
Skigebied Zauchensee
 
LINKS
 
 
Introductie
Zo'n beetje elke dag kun je wel naar een evenement. Als je zou willen. Maar zou je je ook elke dag vermaken? Of zijn er evemenenten die bijvoorbeeld alleen leuk zijn voor bepaalde groepen mensen? Op deze site kom je er achter.
 
 
Overzicht van laatst toegevoegde uitjes (of klik in de lijst aan de linkerzijde):
 
Zandsculpturen
Van 1 juli tot 30 september zijn in Sneek zandsculpturen te zien. Het thema van dit festival is watersport, en dat past natuurlijk prima bij Sneek. Het festival vindt plaats op een afgeschermd gedeelte van de parkeerplaats langs de Oppenhuizerweg, vlakbij het centrum van Sneek. Het is dus prima te combineren met een bezoek aan het gezellige centrum van Sneek.
 
HISWA
De HISWA Amsterdam Boat Show is de start van het watersportseizoen. In een aantal hallen van de Amsterdam Rai zijn sloepen, zeilboten, motorboten en wind- en kiteboards te zien, met andere woorden alles waarmee je het water op kunt. Daarnaast is er een hele hal vol met mode, zeilen en dekbeslag, navigatie apparatuur, motoren, veiligheidsmaterialen en nog veel meer te vinden. Tot slot zijn ook zeilscholen en vakantieaanbieders met vaartochten in Nederland maar ook in het Middellandse zeegebied vertegenwoordigd.
 
Amsterdam - Sensation
Sensation is het grootste indoor dance-evenement in de Amsterdam Arena. Het evenement staat ieder jaar garant voor een avond met top-DJ’s, immense decors, spectaculaire lichtshows, live-acts en vuurwerk. De muziek is het beste wat de lichtere stijlen op dit moment te bieden hebben zoals: trance en latinhouse. Het tien uur durende evenement wordt bezocht door duizenden bezoekers van over de hele wereld. Sensation White is vanaf 2005 voor het eerst ook buiten Nederland gevierd. Inmiddels is het een internationaal feest dat wereldwijd in 15 landen gevierd wordt.
 
50plus Beurs
Dit is 's-werelds grootste evenement voor actieve 50-plussers. Er zijn meer dan 500 stands en workshops. Ruim 100 optredens kun je gaan bekijken, genieten van de gratis vlaai of taart en je kunt er een 50+ gids meenemen. Het is een jaarlijks terugkerend gebeuren.
 
Lowlands
Een driedaags cultureel evenement met onder andere alternatieve muziek, film en literatuur. Lowlands is ook een kampeerfestival met goede faciliteiten en tientallen restaurants. Dit festival vindt jaarlijks plaats bij het evenementenpark van Walibi World in Biddinghuizen.
 
Nijmeegse - Vierdaagse
De vierdaagse van Nijmegen behoeft geen introductie. Dit wereldbekende evenement, waarbij er door duizenden internationale deelnemers wordt gewandeld in de omgeving van de Gelderse stad, betekent ieder jaar weer volop sportiviteit, feest en gezelligheid voor jong en oud.
 
Sneekweek
Elk jaar wordt door de Koninklijke Watersportvereniging Sneek de Sneekweek georganiseerd. De Sneekweek is de grootste van alle zeilevenementen op de binnenwateren van Europa. Er is werkelijk vanalles te beleven en je hoeft je dan ook absoluut geen moment te vervelen daar in Friesland.
 
Vrije Markt Cuijk
Deze vrije markt bevindt zich op industrieterrein 'Haven Cuijk'. De ruim 1.500 kramen maken dat de Vrije Markt elke week weer een waar paradijs is voor snuffelaars en verzamelaars. Er worden zowel nieuwe als gebruikte artikelen te koop aangeboden. Het is tevens handig dat het overdekt is en verwarmd.
 
Zomercarnaval
Het Ortel Zomercarnaval in Rotterdam vindt jaarlijks eind juli plaats. Wat begon als een kleinschalig feestje is vandaag de dag uitgegroeid tot een waar festijn. Enkele dagen is er vanalles te beleven met op de laatste zaterdag van juli de Straatparade, het kleurrijke hoogtepunt van het Zomercarnaval. Enkele duizenden mensen nemen dan deel aan de grootste tropische carnavalsoptocht van Nederland, die door de binnenstad van Rotterdam trekt.
 
 


Design & © 2008-2019 iiD