Duinrell – Wassenaar

Park vooral bekend van het immens grote zwembad met bijzondere glijbanen. Maar ook een leuk attractiepark is hier te vinden.

Locatie

Duinrell 1
2242 JP Wassenaar
+31 70 515 52 58
Duinrell

Introductie

In Wassenaar, bij Den Haag bevindt zich dit waterrijke vakantie- en attractiepark. Achtbanen, waterattracties, een zwembad, de midgetgolfbaan en een glijbaan zijn enkele attracties waar je je mee kunt vermaken. Verder worden er ook kindershows georganiseerd.

Absoluut doen

Stap in de Falcon, de achtbaan en beleef het avontuur van de legendarische air-races in een snelle rit. Ook erg spannend is de Mad Mill, snel tollend en draaiend door de lucht in een houten achtbaan.

Aanraders

De Splash, de Waterspin, de Rodelbaan, de Ballenzee, het Tikibad. De jonge bezoekertjes in Wonderland, de Ballenzee en de grote speeltuin. Ga in de Waterspin en laat je ondersteboven draaien. Zweef door de lucht in de Aqua Swing en toon je stuurkunsten in de Rodelbaan. Het Tikibad is een aanrader omdat het zich in het midden van het park bevindt en verschillende bijzondere dingen bevat, zoals diverse achtbaansoorten van snel en lang tot in het donker, de watervallen, versnellingen en lichteffecten houden je op de goede weg.

Ook leuk

Bij de Kikkerachtbaan (Rick de kikker) en het Mad Millgebied zijn verschillende attracties ondergebracht en te zien.

Laat maar zitten

In de buurt van de Informatiekiosk bij de Botsboten en Midgetgolf staat het ‘schip ahoi’, een saaie schommelboot. De uitkijktoren is niks spectaculairs. Dit zijn nogal rustige activiteiten maar ze zijn wellicht toch interessant voor de kleintjes.

Geschikt voor…

Voor volwassenen met kinderen van 3 t/m 15 jaar is dit helemaal geweldig en voor mindervaliden is er een rolstoel op aanvraag te verkrijgen.

Ongeschikt voor…

Voor senioren, kinderen vanaf 15 jaar en volwassenen of stellen zonder kinderen is dit toch echt niet meer interessant.

Tips en trucs

Als je er wilt overnachten dan is het raadzaam om even duidelijk te kijken wat je precies wilt want er zijn nogal wat verschillende mogelijkheden.

Prijs oordeel

Alles bij elkaar is het park niet echt heel duur te noemen. Voor het Tikibad betaal je apart en zijn de kosten afhankelijk van de duur van je zwemverblijf.

Lengte bezoek

Je kunt je hier de hele dag vermaken.

Goed om verder te weten

Het is wellicht goed om te weten dat je een totaalbedrag betaald voor de hele dag.

Horeca / overnachtingsmogelijkheden

Er is een café-restaurant en er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden.

Praktische info

Voor de meest actuele openingstijden is het raadzaam om de website te bekijken voordat je je bezoek gaat plannen.

———————————————————
© IsDitLeuk.nl
V2019-1
Datum laatste update: 22 juli 2019