50plus Beurs

Beurs voor de actieve 50plusser. Met stands, workshops en optredens.

Locatie

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
+31 26 377 97 37
50plus Beurs

Introductie

Dit is ‘s-werelds grootste evenement voor actieve 50-plussers. Er zijn meer dan 500 stands en workshops. Ruim 100 optredens kun je gaan bekijken, genieten van de gratis vlaai of taart en je kunt er een 50+ gids meenemen. Het is een jaarlijks terugkerend gebeuren.

Absoluut doen

De informatie is er erg uitgebreid en de doelgroep wordt dan ook goed van advies voorzien voor wat hun interesse betreft. Je kunt hier met alle zintuigen ervaringen opdoen. Je ziet, je proeft, je ruikt en je voelt de meest uiteenlopende dingen.

Aanraders

Het gevarieerde aanbod is zeker een aanrader. Er zijn shows en optredens te bekijken en er zijn ook altijd volop nieuwigheden te proeven en te ervaren. Ook zijn er clinics te volgen zoals bijvoorbeeld het onder de knie krijgen van poker.

Ook leuk

Een digitale technische hoek zorgt ervoor dat je compleet op de hoogte bent van de allernieuwste snufjes zoals bijvoorbeeld de spelcomputer.

Laat maar zitten

De echte verkenners van de Huishoudbeurs komen hier misschien van een koude kermis thuis, want dit is echt voor de 50-plussers bedoeld en dat is dan ook overal aan te merken. Niet dat het ouderwets is of gedateerd, maar het is echt toegespits op deze doelgroep.

Geschikt voor…

Het is logisch dat dit evenement geschikt is voor degene die de 50 jaar gepasseerd is.

Ongeschikt voor…

Voor alle anderen zoals jongvolwassenen, kinderen en jeugdigen is het ongeschikt. Behalve als ze op onderzoek uitgaan voor een cadeau aan een 50-plusser.

Tips en trucs

Een echte aanrader is om een eigen trolley, koffer of draagtas mee te nemen zodat je de boodschappen, gratis verkregen monsters, folders en overige kunt vervoeren. Abonneer je online op de nieuwsbrief en publieksbrochure. Zo krijg je diverse leuke kortingen.

Prijs oordeel

Het is best duur. Maar als je de kaarten in de voorverkoop of online besteld krijg je flinke korting. Ook zijn er bijvoorbeeld Combitickets te bestellen waarmee je tevens toegang krijgt tot de aangeboden concerten als extra.

Lengte bezoek

Voordat je hier alles goed gezien hebt, ben je toch echt wel ruim een halve dag verder.

Goed om verder te weten

Er is gratis busvervoer. De comfortabele touringcars halen iedereen op vanuit heel Nederland. Het is wel verstandig om van tevoren te reserveren hiervoor.

Horeca / overnachtingsmogelijkheden

Van allerlei nieuwe dingen proeven of uitproberen. Dat kan allemaal op deze beurs. Verder is er in het centrum genoeg aan horeca en een eventuele overnachting behoort daar zeker tot de mogelijkheden.

Praktische info

Van maandag tot en met zondag van 10:00 – 17:00, jaarlijks in het midden van september.
Voor alle informatie kun je kijken op de website van het evenement.

———————————————————
© IsDitLeuk.nl
V2019-1
Datum laatste update: 24 juli 2019