Olround – Bowlen

Doe dingen

Locatie

Heyendaalseweg 90
6525 AK Nijmegen
024-3228000
Olround Nijmegen

Introductie

Bowlingcentrum Olround in Nijmegen heeft alles in huis voor een gezellige middag of avond uit. Bowlen, maar dan een beetje anders. Olround combineert bowlen met entertainment. Zo kun je er Magic Bowlen of een kinderfeestje vieren.

Absoluut doen

Naast het bowlen uiteraard hebben ze er een gezellige grote bar waar je even op je gemak kunt genieten en bijpraten. Deze bar vormt als het ware het hart van het bowlingcentrum.

Aanraders

Aan de ene kant van de zaak bieden twintig bowlingbanen vermaak, maar een de andere kant van de grote bar is er volop gelegenheid om gezellig te eten en te drinken. Voor of na een potje bowlen kun je er lekker eten. Er is daarbij keuze uit diverse arrangementen, maar je kunt er ook gewoon à la carte dineren.

Ook leuk

Het is erg leuk om er je kinderfeestje te vieren. De kinderen worden gedurende ruim twee uur vermaakt met discobowlen, tante Cato van de discoshow, een film en lekker eten.

Laat maar zitten

(geen adviezen)

Geschikt voor…

Het is er geschikt voor alle leeftijden. Uiteraard moeten kinderen wel vergezeld zijn van meerderjarige begeleiders. Ook is het bowlingcentrum volledig aangepast voor gehandicapten.

Ongeschikt voor…

Hele kleine kinderen of babies kunnen natuurlijk nog niet meedoen met het bowlen. Dus ofwel voldoende speelgoed meenemen om ze bezig te houden of misschien wel het verstandigst: een oppas regelen.

Tips en trucs

Het beste en leukste is om een manier van eten te kiezen en dat te combineren met een uurtje bowlen, dan ben je voordeliger uit.

Prijs oordeel

De prijzen zijn gemiddeld, dus in vergelijking met andere mogelijkheden ongeveer gelijk. Het is natuurlijk wel zo dat je het zo duur kunt maken als je zelf wilt.

Lengte bezoek

De lengte van het bezoek is geheel afhankelijk van wat je er allemaal wilt gaan doen, maar met een uur of vier heb je het toch wel allemaal zo’n beetje compleet gehad.

Goed om verder te weten

De bereikbaarheid is helemaal goed, met een treinstation, Nijmegen Heyendaal, in de buurt en een ruime parkeerplaats voor degene die met eigen vervoer komt.

Horeca / overnachtingsmogelijkheden

De horeca is in het pand zelf aanwezig en maakt al gauw deel uit van het uitje. Overnachtingsmogelijkheden zijn er in de stad volop.

Praktische info

Openingstijden:

Maandag 16.00 – 23.00 uur
Dinsdag 14.00 – 23.00 uur
Woensdag 14.00 – 23.00 uur
Donderdag 14.00 – 23.00 uur
Vrijdag 14.00 – 00.00 uur
Zaterdag 14.00 – 01.00 uur
Zondag 14.00 – 22.00 uur

Voor de meest actuele tijden is het uiteraard wel raadzaam om de website in de gaten te houden. Ze zijn iedere dag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Nog meer bowlen

De smaak te pakken? Nog meer bowlen? Klik hier

———————————————————
© IsDitLeuk.nl
V2019-1
Datum laatste update: 3 juli 2019