Beerzerveld – Leuke dingen doen in…

Bezoek en beleef Beerzerveld. Wat is hier allemaal leuk? En wat kun je net zo goed overslaan?

Locatie/bereikbaarheid

Met het OV kun je Beerzerveld met de buurtbus bereiken. Met de auto kom je het eenvoudigst in Beerzerveld via de N36.

Tips en aanbevelingen

Beerzerveld ligt onder Beerze en daar kun je in een bosgebied flinke wandelingen of fietstochten maken. Meer zin in cultuur, happen en snappen of winkelen? Ga dan naar Ommen, Dalfsen of Hardenberg. Allemaal niet ver weg, en alle een bezoekje waard.

Kritische noot

De kern van Beerzerveld ligt aan het kanaal Almelo – De Haandrik. Ben je van plan langs dit kanaal te gaan fietsen of wandelen? Het is niet bepaald vergelijkbaar met een tochtje langs de Donau of Rijn.

Beerzerveld is ontstaan als plek langs het kanaal waar turf gewonnen werd. Net als in Drenthe wordt het gebied er niet interessanter van.

Wat is er te doen in Beerzerveld?

Hervormde kerk

Als je dan toch ergens stopt in Beerzerveld, doe dat dan bij de Hervormde kerk. Het is een bescheiden maar toch sympathiek exemplaar uit 1901, dat nog actief in gebruik is. Meer info: https://hervgembeerzerveld.nl/

Visvijvers

Zin om te vissen op forel, karper of steur, maar ook met een vangst naar huis te gaan? Dan kan dat in een van de visvijvers tussen Beerzerveld en Beerze. De visvijvers zijn niet natuurlijk maar dat mag de pret niet drukken. Meer info: http://www.dekoeln.nl/

In de buurt van Beerzerveld

Andere plaatsen in het Vechtdal met nog meer leuke dingen om te doen… Klik hier

———————————————————
© IsDitLeuk.nl
V2020-1
Laatste update: 3 augustus 2020