De Buiten Bazaar

De buitenmarkten zijn zeker een bezoek waard wanneer je op zoek bent naar leuke kleding voor een aantrekkelijke prijs.

Locatie

Montageweg 35
1948 PH Beverwijk
0251-262626
De Buiten Bazaar

Introductie

De Bazaar in Beverwijk heeft meerdere markthallen. In dit geval gaat het om de Buitenbazaar. Deze is te vinden op de Ringvaartweg en de Randweg te Beverwijk.

Absoluut doen

Verschillende bands brengen livemuziek ten gehore. Deze versterken de sfeer. Er is dus genoeg muzikaal vermaak aanwezig gedurende het bezoek. Er zijn nog meer keuzes zoals de Zwarte Markt, de Oosterse Markt, de Grand Bazaar, de computermarkt en een vlooienmarkt. Ook is er een heus Chinatown die beschikt over honderden winkels en groothandels.

Aanraders

Ga zelf op het buitenterreinstaan om te verkopen. Bij de kofferbakmarkt sta op je eigen grondplaats met auto of huur je een kraampje en verkoop je eigen dingen.

Ook leuk

Hier kun je natuurlijk in plaats van kopen ook je eigen tweedehands spulletjes verkopen. De bazaar is zowel per auto als per openbaar vervoer bereikbaar. Op de website vind je alle informatie over tarieven en routes. Ook voor openingstijden kun je daar terecht. (Koop bijvoorbeeld van te voren een kaartje).

Laat maar zitten

Slechte weersomstandigheden zijn funest. Natte zeilen, natte spullen, regen en wind, lage opkomst en moeilijkere toegankelijkheid. In ieder geval is het geen overbodige luxe om een paraplu mee te nemen.

Geschikt voor…

Volwassenen met opgroeiende kinderen, volwassenen alleen en senioren. Kinderen kunnen hier vrij lopen. Eigenlijk is het voor iedereen toegankelijk en geschikt.

Ongeschikt voor…

Dit is af te raden voor mensen met smetvrees. Hier zijn oude en soms muffe dingen, veel geurtjes en mensen. De drukte kan gezellig zijn, maar op een warme dag kan het ook gaan irriteren.

Tips en trucs

Parkeren is gratis voor bezoekers. Het plein is toegankelijk voor mindervaliden. Deze mensen en hun begeleiders hebben gratis toegang tot alle markten.

Prijs oordeel

Het is erg goedkoop, de kinderen kunnen gratis naar binnen en volwassenen krijgen op vrijdag gratis entree.

Lengte bezoek

De totale duur van een bezoek zal enkele uren tot een halve dag zijn.

Goed om verder te weten

Behalve oude en nieuwe spullen zijn er ook professionele diensten in de verkoop zoals een klusjesman, een loodgieter of een glazenwasser.

Horeca / overnachtingsmogelijkheden

Er zijn 11 hotels in een radius van 10 kilometer afstand rondom de bazaar. Verder zijn er 65 restaurants. Dus er is altijd wel iets te kiezen om te eten.

Praktische info

Op vrijdagen van 17:00 tot 22:00 uur. In de zomermaanden begint de jaarlijkse openingsperiode, maar blijf de website checken.

———————————————————
© IsDitLeuk.nl
V2019-1
Datum laatste update: 22 juli 2019