Disneyland Hotel

Allerlei hotels bij Disneyland Parijs in allerlei stijlen en prijsklassen. De sfeer van het park kom je in deze hotels ook weer tegen.

Locatie

Parijs
0900 34 76 39 65 (€0,10/p.m.)
Disneyland Hotel

Introductie

Voor degene die wil overnachten in Disneyland Parijs is er eigenlijk maar één hotel dat er met kop en schouders bovenuit steekt. Er zijn vele mogelijkheden om te overnachten, maar het dichtbij de poorten van het park gelegen Disney Paleis Hotel maakt het sprookje compleet.

Absoluut doen

De familiekamers zijn mooi ingericht en leuk versierd. Je maakt er gebruik van de 24-uurs roomservice. En er is gratis toegang tot de discotheek Hurricanes dat zich in Disney Village bevindt.

Aanraders

De meest populaire attractie is ‘it’s a small world’. Hier zijn figuren en bewegende accessoires te zien. Ook een aanrader is het “Inventions” Restaurant waarbij de Disney-figuren zomaar ineens komen aanschuiven tijdens het ontbijt.

Ook leuk

Interresant is de mogelijkheid om van te voren online te reserveren voor de maaltijden. Dit kan een leuke besparing opleveren Je zit er wel aan vast om deze te benutten maar het kan erg handig zijn.

Laat maar zitten

Er is een Celestia Spa in het hotel. Hier moet je zijn voor massagetherapieën. (met bijbetaling). Naar de Spa gaan kan echter op elk moment. Geniet liever van het sprookjesachtige hotel en park in de omgeving.

Geschikt voor…

Dit hotel en ook het park is in feite het meest geschikt voor gezinnen met opgroeiende kinderen.

Ongeschikt voor…

Wie snel genoeg heeft van de rondlopende Disneyfiguren kan het verschrikkelijk irritant vinden na een tijdje. Besef dat je hier helemaal wordt overladen met sprookjesfiguren en fantasievolle karakters.

Tips en trucs

De Disney Hotel FASTPASS: voor gasten maakt dit het stukken gemakkelijker om vooraan te komen in de wachtrijen. Deze pas is overigens ook los verkrijgbaar bij de ingang. Ook heel mooi is dat je er als hotelgast gratis kunt parkeren op het park. Er zijn ook diverse thema-overnachtingen mogelijk, die weinig of niks met Disney te maken hebben.

Prijs oordeel

Prijzig voor een weekendje, maar dat is dan wel inclusief entree tot het park (All-inn). Houd vooral de Disney website en tv-reclames in de gaten, want alleen hierin zijn de kortingen duidelijk aangegeven.

Lengte bezoek

Enkele dagen kun je je er wel vermaken in combinatie met het parkbezoek.

Goed om verder te weten

In het muzikale Café Fantasia heb je uitzicht over de Fantasia Gardens. Geniet van het overdekte zwembad of ga aan de slag in een van de fitnesszalen. Het hotel heeft diverse georganiseerde activiteiten en is er een sauna.

Horeca / overnachtingsmogelijkheden

Er is het “Inventions” restaurant voor een ontbijt met de Disneyfiguren, het “Café Fantasia” is er om ’s avonds te genieten van een cocktail in de pianobar. De sfeer is er gemoedelijk en gezellig. En het is ideaal om de kinderen even alleen te laten. ( de kinderen kunnen dan zich in het hotel of op de kamer vermaken).

Praktische info

Het Disney Park is open van 10:00 – 23:00 uur. (Kijk voor de meest actuele openingstijden op http://hotels.disneylandparis.nl)

———————————————————
© IsDitLeuk.nl
V2019-1
Datum laatste update: 24 juli 2019