’t Torentje

Slapen in een kustwachttoren, dat is nog eens bijzonder!

Locatie

Zeeweg 10
1783 AC Den Helder
+31 6 52166259
’t Torentje

Introductie

Deze kustwachttoren met de naam ’t Torentje staat op de dijk en was ooit een uitkijkpost voor de scheepvaart. Er is rondom een spectaculair uitzicht over de Huisduinen. Toen ‘t Torentje geen functie meer had, werd het omgebouwd tot hotel. Er zit maar één appartement in, maar wel met drie verdiepingen. Het hotel is te vinden in Den Helder.

Absoluut doen

Het strand ligt voor de deur, dus het kan zowel met zon, regen als wind een bezoekje waard zijn. In de zomer wordt het strand drukbezocht met families en andere recreanten.

Aanraders

Deze unieke toren staat op een fantastische plek. Het is echt iets dat je echter zelf moet ervaren. Alleen dan zul je kunnen beamen dat het een prachtige plek is om in een hotel te verblijven.

Ook leuk

Hiervoor zijn geen adviezen beschikbaar.

Laat maar zitten

Zowel romantici, vakantiegangers, reizigers als mensen die houden van ontspanning en rust kunnen hier terecht. Alle anderen zullen misschien van mening verschillen en geen genoegen nemen met de ligging, het appartement, de omgeving, faciliteiten, de mogelijkheden of de sfeer.

Geschikt voor…

Voornamelijk geschikt voor volwassen stellen zonder kinderen. Ook voor de ouderen onder ons is het een leuke manier om te genieten.

Ongeschikt voor…

Kinderen behoren niet echt tot de doelgroep en zullen zich hier dan ook al gauw vervelen. Voor deze groep is er niks te beleven en is de ruimte ook absoluut te beperkt.

Tips en trucs

Het winkelcentrum ligt op bijna een kilometer van de toren, dus dat is gemakkelijk te belopen. Maar ook met de auto is het goed bereikbaar.

Prijs oordeel

Het is er best prijzig, maar dan heb je ook echt iets aparts. Zoiets vind je natuurlijk bijna nergens anders.

Lengte bezoek

De lengte van het bezoek is uiteraard zelf te bepalen. Als je langer wilt blijven, dan boek je gewoon een nacht bij. Uiteraard moet het hotel dan wel vrij zijn.

Goed om verder te weten

De toren ( 3 verdiepingen inclusief) kan gehuurd worden voor losse overnachtingen, speciale arrangementen en vergaderingen.

Horeca / overnachtingsmogelijkheden

Natuurlijk kun je er overnachten. Wat de horeca betreft is er ontbijt en onbeperkt koffie en thee. Er is een minibar aanwezig en als je boekt voor een week kun je gebruikmaken van de keuken.

Praktische info

Inchecken kan vanaf 16:00 uur en je dient op de vertrekdag de kamer voor 12:00 uur te hebben verlaten. Voor de meest actuele situatie kijk je het beste even op hun website.