Indoorskydive

Wil je het gevoel hebben om zo vrij als een vogel te zweven door de lucht? Hier kan het in een grote windtunnel. Check de site voor een impressie.

Locatie

De Stok 24
4703 SZ Roosendaal
+31 (0)165 – 520 547
Indoorskydive

Introductie

Heb je ook altijd al het gevoel willen hebben om zo vrij als een vogel te zweven door de lucht? In Roosendaal is dat mogelijk. Hier bevindt zich de eerste en tevens enige Indoor Skydive van de Benelux. Vliegen in een inpandige windtunnel van 23,5 meter hoog, onder begeleiding van een gids.

Absoluut doen

Recreanten gaan altijd samen met een zogenaamde tunnelmarshall, maar als je erg goed je best doet dan zit er een kans in dat je even helemaal alleen mag zweven.

Aanraders

Het minimale is twee sessies per persoon. Uiteraard kan er ook vaker en langer worden gevlogen, maar dan moet je dat wel van tevoren bespreken. De extra’s zijn ook leuk, zoals een DVD van de eigen vlucht of een T-shirt van Indoor Skydive Roosendaal.

Ook leuk

Als je zelf niet durft dan is het altijd nog leuk om te kijken hoe anderen het doen. De windtunnel bestaat uit twee verdiepingen, dus er is daar een mooi uitzicht.

Laat maar zitten

Er bestaat de mogelijkheid om een heuse tunnelcursus te volgen, maar gezien de kosten die dit met zich meebrengt is dit meer iets voor degene met een grote beurs of voor de liefhebbers die er iets professioneels van willen gaan maken.

Geschikt voor…

Zolang je beschikt over een goede gezondheid kun je hieraan meedoen. En dan maakt het niet uit of 3 jaar bent of 80 jaar.

Ongeschikt voor…

Om daadwerkelijk mee te doen is het wel van belang dat je niet bang aangelegd bent of hoogtevrees hebt. Probeer je er overheen te zetten, want het is een geweldige ervaring die je nooit meer vergeet. Lukt het je niet om de angst aan de kant te zetten, dan kun je altijd nog gaan kijken hoe anderen het er vanaf brengen.

Tips en trucs

Op de website staan soms interessante aanbiedingen en acties. Dit kan je leuke kortingen opleveren.

Prijs oordeel

Voor twee indoor-sessies betaal je om en nabij de 50 euro per persoon. Is dus niet goedkoop, maar het blijft natuurlijk toch een bijzonder uitje.

Lengte bezoek

Minimaal een uur van tevoren dien je aanwezig te zijn en krijg je je vlieguitrusting en instructiepakket. Het vliegen zelf duurt een uur.

Goed om verder te weten

Het indoorcentrum ligt op recreatiecentrum De Stok. Zorg dat je gereserveerd hebt, want dat is zeker noodzakelijk. Dit kan online, bij de balie of per telefoon. Ook zijn er cadeaubonnen te verkrijgen.

Horeca / overnachtingsmogelijkheden

Er is om de hoek een eetcafé. Het is er leuk aangekleed als een vliegveld dus in de sfeer van de luchtvaart.

Praktische info

Voor de meest actuele openingstijden en prijzen is het het verstandigst om de website goed in de gaten te houden of in ieder geval te lezen voordat je erheen gaat.

———————————————————
© IsDitLeuk.nl
V2019-1
Datum laatste update: 24 juli 2019