Sanadome

Doe dingen

Locatie

Weg door Jonkerbos 90
6532 SZ Nijmegen
024-359 72 80
Sanadome

Introductie

Als je even de boel de boel wilt laten en helemaal tot rust wilt komen dan is Sanadome een goede optie. Geniet van de vele faciliteiten die dit kuuroord met hotel in het Jonkerbos bij Nijmegen te bieden heeft.

Absoluut doen

De Kruiden Whirlpools moet u in ieder geval geprobeerd hebben. Deze zijn met een warmte van 35 graden Celsius erg behaaglijk en er zijn diverse extracten mogelijk. Enkele voorbeelden hiervan zijn: lavendel, koolzuur, zuurstof (oppeppende werking) en dennen (zeer verkwikkend).

Aanraders

De kuurfaciliteiten zoals de diverse mineraal-, zout- en warmwaterbaden zijn aan te bevelen. Deze zijn evenals de sunroom, de ontspanningskuren en diverse beautybehandelingen zeer de moeite waard.

Ook leuk

Het hotel, dat zich in hetzelfde gebouw bevindt, beschikt over comfortabele kamers. Het herbergt maar liefst vier restaurants. Verder is er overal in het hotel toegang tot het internet, waarvan kostenloos gebruik gemaakt mag worden.

Laat maar zitten

Geschikt voor…

Een bezoek aan het Sanadome is geschikt voor iedereen vanaf een jaar of 16, volwassenen, senioren en kleine groepen mensen die eens lekker willen ontspannen.

Ongeschikt voor…

Omdat het in een kuuroord voornamelijk draait om ontspanning in rust en stilte, is het hier niet geschikt voor gezinnen met kinderen onder de 16 jaar.

Tips en trucs

Je hebt de mogelijkheid om anderen dit uitje cadeau te doen in de vorm van waardebonnen. De zogenaamde Sanadootjes, cadeau’s samengesteld uit produkten van Sanadome, kunnen zowel bij de receptiebalie als online samengesteld worden. Verder kun je persoonlijk advies vragen over make-up en verzorgingsprodukten. Misschien geheel ten overvloede, maar vergeet niet om je badkleding mee te brengen.

Prijs oordeel

De prijs is vrij hoog te noemen, echter kun je het een en ander natuurlijk zo uitgebreid en beperkt mogelijk houden. Hou de website in de gaten, want regelmatig hebben ze aanbiedingen met flinke kortingen.

Lengte bezoek

Een bezoek duurt normaal gesproken minimaal een dag. Er zijn dagarrangementen mogelijk, maar voor een compleet weekend is het ook zeer geschikt. Het Sanadome heeft diverse arrangementen waaruit gekozen kan worden.

Goed om verder te weten

Het betreft hier een, volgens de hoge duitse normen, erkend kuuroord met mineraalrijk water dat een heilzame werking heeft.

Horeca / overnachtingsmogelijkheden

De vier restaurants bieden volop variatie en er is een ruime keuzemogelijkheid. Verder is het comfortabele en luxueuze hotel uiteraard geschikt voor een overnachting.

Praktische info

Sanadome is het gehele jaar door geopend.
Het binnenbad is elke dag open van 09.00 tot 23.30 uur.
Het groot thermaal buitenbad van 10.00 tot 23.00 uur.
Kijk voor de meest actuele tijden op www.sanadome.nl

———————————————————
© IsDitLeuk.nl
V2019-1
Datum laatste update: 24 juli 2019