Center Parcs – Zwemmen

Tropisch zwembad op park van Center Parcs. Ook te bezoeken als u geen bungalow op het park hebt geboekt.

Locatie

Hommersumseweg 43
6598 MC Heijen
0900 – 43 45 33 7
Center Parcs – Zwemmen

Introductie

Beleef het zwem & relax in de Aqua Mundo en ben verzekerd van spectaculair waterplezier. Dit kan onder andere op de glijbaan, in het golfslagbad, het koraalbad of in de razendsnelle wildwaterbaan. Het relaxen kan natuurlijk ook. Aan de kant is hiervoor voldende ruimte.

Absoluut doen

De turbobruiner is een aanrader. Betalen voor een kwartier snelbruinen. Of ga eens de sauna of het Turks stoombad om lekker bij te komen. Ook kan er gedoken worden; Scuba of Discover. Dit is echter wel aan de prijzige kant. Gratis meedoen aan de watergames, aquarobics, babyzwemmen en het kinderbad behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Aanraders

Als daggast bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de bowlingbanen, adventure golf en andere sportfaciliteiten. En dan is het natuurlijk met kinderen ook ontzettend leuk om de dieren op de kinderboerderij even gedag te zeggen.

Ook leuk

Lekker zwemmen, de uitdaging aangaan in de wildwaterbaan, relaxen in de sauna en een heerlijk avondje uit met bowlen en lekker eten in een van de restaurants. Buiten op de plas kan gewaterfietst worden.

Laat maar zitten

Op het park is ook mogelijk om te vissen, indien je in het bezit bent van een geldige akte. Dit is niet echt iets om je dag mee te vullen als er zoveel te doen en te beleven is.

Geschikt voor…

Het is er uitermate geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, maar ook de oudere kinderen zullen zich er prima kunnen vermaken. Aan de mindervaliden onder ons is ook gedacht. Voor hen is er een speciale toegang gemaakt.

Ongeschikt voor…

In feite is het voor iedereen geschikt, want omdat er zoveel variatie is in het aanbod zit er voor elke categorie wel iets bij om zich een dag te kunnen vermaken.

Tips en trucs

Duiken is een fantastische sport. Vandaar dat het een idee is om je op te geven voor de Discover of Scuba. Verder is een rit op de onderwaterscooter mogelijk.
Er zijn ook allerlei combinaties denkbaar met eten en zwemmen. Hiervoor hebben ze diverse arrangementen. Raadpleeg de website hiervoor.

Prijs oordeel

De prijs is hoog te noemen, maar het is wel een hele mooie ervaring.

Lengte bezoek

Trek er een halve dag voor uit als het alleen maar om het zwemmen gaat. Verder is de hele dag in te vullen met allerlei andere zaken op het park.

Goed om verder te weten

Sommige activiteiten zijn beperkt geopend. Houd dit in de gaten. Verder wordt er parkeergeld gevraagd.

Horeca / overnachtingsmogelijkheden

Op het gehele park staan bungalows, dus overnachtingsmogelijkheden te over. Qua horecagelegenheden is de dome de uitgelezen plek.

Praktische info

Kijk voor de meest actuele tijden op de website. De sauna is op maandag en vrijdag gesloten.

———————————————————
© IsDitLeuk.nl
V2019-1
Datum laatste update: 22 juli 2019